onsdag 17 oktober 2012

Krascha

Krascha- inget för mig
Så här såg min port ut igår när jag kom hem från jobbet. Jag undrar hur det gick till, jag menar, om det var någon som ville bryta sig i hade det ju varit smartare att krossa rutan under så att man lättare kommer åt vredet. Därför tror jag inte att det var någon tjuv. Kanske någon som skjutit någon boll från parken mittemot, eller någon som smällt igen porten riktigt hårt. Vad det än var så kommer jag troligen aldrig att få veta, så varför spilla tid på att spekulera?


Jo, därför att det är kul att spekulera. Men allt har en gräns, det får inte gå till överdrift. Det svåra är bara att hitta en bra balans. Det gäller väl förstås allt här i livet, det bästa är lagom -  inte för mycket och inte för lite.

Just nu håller jag på att hitta rätt balans mellan skola, jobb och träning. I skolan har en praktikperiod precis börjat, jag är placerad på barnsjukhuset och får lära mig om de små och deras sjukdomar. På jobbet har vi haft våra årliga rökdykarövningar, projektet för en mer jämställd arbetsplats jobbar vidare intensivt och jag väntar på svar ifall jag får starta ett projekt för bättre arbetsmiljö. Träningen flyter på bra, har ett program som jag följer och det är så skönt att bara läsa vad som står på dagens agenda och sen gå ut och köra hårt, no mercy! Allt detta ska balanseras på dygnets 24 timmar. Det är tur att jag gillar att sova så att kroppen får sin vila, vill ju inte krascha som rutan i porten.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar