fredag 23 november 2012

Fjortissnack på gymet

Många av mina träningspass involverar crosstrainermaskinerna på ett eller annat sätt. Kan vara till uppvärmning, nedvarvning, långpass, intervaller eller nåt annat. Hur som så spenderar jag rätt så mycket tid på de där maskinerna och hinner både se och höra en hel del från mina träningskompanjoner runtomkring mig.

Vissa är helt anonyma,inpluggade hörlurar och tysta. Några har överdragsjackan över skärmen så ingen ska kunna se vilket motstånd eller hur länge de kört. Andra står och läser en tidning eller flippar med mobilen under sin träning. Och så finns det de personerna som pratar....
Det kan vara rätt så intressanta samtal där man kan fantisera om personerna som det pratas om eller snappa upp något bra tips om någon restaurang eller yoghurtsmak. Eller så kan det vara samtal som gör att man helst av allt skulle vilja fly fältet om det inte vore för att ens egen träning skulle bli lidande. Fjortissnack,jag tror öronen ska ramla av! Det är uppenbart att vi inte har samma världsuppfattning och det är jag faktiskt glad över. Kanske ska jag börja ta med mig min mp3-spelare så jag slipper lyssna på dessa omogna samtal som gör mig så okoncentrerad.
Något som jag definitivt är mer koncentrerad på är Vinterstudiopremiären med världscupsstart i Gällivare. Lisa Larsen imponerade stort med sin 7:e plats, heja heja!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar