söndag 18 november 2012

Långpass+brunch = ormkänsla


Långpass runt östra Uppsala, 45km
Direkt efter att dygnspasset på jobbet tog slut imorse gav jag mig ut på ett extra långt långpass. Det blev en runda runt östra Uppsala, 45km, lite lätt medvind och torra vägbanor. Det tog mig knappt tre timmar att åka och efteråt var jag galet hungrig. Turligt nog hade jag en brunch med några klubbkompisar inbokad, buffé med nybakt bröd, sallader, ägg, bacon, våfflor (som man visserligen fick grädda själv) och diverse annat gott. Tyvärr kan jag inte hålla igen på buffé och äter alltid på tok för mycket vilket får mig att känna mig som en orm....


...ja för vissa ormar dom äter ju typ en gasell och sen inget mer på några veckor, och just nu känns det som att jag ätit för några veckor framöver. Magen spänner ut och byxorna skär in i huden, jag hoppas det går över snart. Hade tänkt att baka bröd i eftermiddag, men blev sjukt osugen på allt som har med föda att göra, det får vänta till kvällen.

Blev överraskad under brunchen. Fick ett presentkort på Alewalds. Hade glömt bort att jag sprang till mig en tredjeplats på sprintcupen i somras. Funderar på vad jag ska köpa för pengarna. Synd att jag redan köpt extra rullskidholkar för det hade varit ett alternativ annars då en av mina började gå sönder idag. Det dyker säkert upp något behov snart som kan mättas, de där presentkorten brukar gälla ett tag.

När jag tittar på kartan från dagen blir jag sugen på att hitta på en ny runda som skulle gå runt hela Uppsala. Det får bli målet till nästa långa långpass och tills dess hoppas jag att hungern kommit tillbaks.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar