fredag 16 november 2012

Mindre än 100 dagar kvar...

....ja det är sant fast man kanske inte kan tro det. Tiden kommer att gå snabbt, snart så står man där bland 15.000 andra skidåkare och väntar på att få ge sig iväg. Men innan dess väntar en hel del snöträning (förhoppningsvis) och en del tävlingar.

Saknas inspiration till vinterns slitgöra är det bara att öppna nya Vasalöparen. Där kan man läsa något intressant reportage, titta på fina skidbilder, ringa in de långlopp i seedningsguiden som verkar intressanta, förkovra sig i vallning eller varför inte hitta roliga skidprylar. Sen kan man vänta sig att motivationen kommer att krypa sig på för så bra är faktiskt det nya numret.

Jag kan behöva lite pushning just nu. Det är mitten av november,det är 8 grader ute och regnet hänger i luften var och varannan dag. Jag längtar efter snö och riktiga skidor,inte asfalt och rullskidor eller för den delen heller inte heller plastgolv och SkiErg. Eliten är på plats i Bruksvallarna där säsongens tävlingspremiär drog igång idag. Spårens såg riktigt fina ut och avundsjukan har innefunnit sig,vilket i sig inte är negativt eftersom det måste betyda att jag är sugen på att tävla igen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar