söndag 10 februari 2013

Nedräkningen har börjat på allvar

Det är 13 dagar kvar till säsongens stora mål, TjejVasan, och det känns minst sagt lite overkligt. Tiden har gått så himla fort sedan tävlingarna drog igång och det kommer att kännas tomt när det är över. Tävlandet är i och för sig inte över efter TjejVasan, helgen efter kommer ju Vasaloppet som jag också har som ett stort mål men sedan har jag inget mer planerat.


Just nu är jag inne i en tuffare träningsperiod som jag hoppas ska kunna ge en fin formtopp, men balansen är hårfin. Hur hårt vågar jag köra på och när ska jag släppa upp? En högst individuell uppladdning som inte går att kopiera från någon annan. Det blir spännande att se om jag lyckas och kan få det där lilla extra när det väl gäller.

För när det väl gäller vill jag inte vara med om samma sak som hände idag på Lindmansloppet. Jag var helt tom på krafter när tempot skruvades upp inför målgång och fick se mig slagen av en starkare Emma Bergman. Trots att jag sett detta lopp som en del av den hårda träningen blir jag klart lite besviken, jag är en vinnarskalle.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar