torsdag 4 april 2013

En liten present

En liten present
Idag när jag kom hem hade jag fått ett paket med posten. Jag blev såklart glad eftersom allt annat som dimper ner i brevlådan annars till största del består av reklam, räkningar och någon tidning då och då. I paketet låg två par löparstrumpor från Craft som önskade mig full fart i löparskorna, tackar så mycket! Lite ironiskt nog är jag dock i sämre löpform än någonsin just nu, känner inte igen mina egna ben, så alla lyckönskningar är välkomna.

Provade att springa intervaller i tisdags. Stege stod på schemat, 1-2-3-4-5-4-3-2-1, en rolig form av intervaller eftersom det alltid händer något nytt till nästa intervall. Jag hade inte så höga krav på kvalitén, huvudsaken var att komma igång med lite fartökningar. Det gick hyfsat, ibland glömde jag dock bort att ta i och föll tillbaks till ett bekvämt tempo, men i det stora hela helt okej alltså.

Men man ska inte ropa hej förren man är över bäcken som det gamla ordspråket säger. Idag kom ett bakslag som heter duga. Hade knappt styrfart och blev till och med omsprungen av Mr. mjukisbyxa! Jises, hoppas verkligen att det känns bättre nästa gång.

Min plan för kommande träningsperiod är att springa varannan dag och köra alternativ däremellan. Förhoppningsvis blir fler av löppassen i skogen tillsammans med karta och kompass, orienteringstekningen behövs fräschas upp efter 7-8 månader utan någon aktivitet. Den alternativa delen kommer att bestå av styrka, F&S-pass och eventuellt något cykelpass om temperaturen tillåter. Men just nu tar jag en dag i sänder, det känns lättast så.

Imorgon fyller min syster och Mats systerdotter år, STORT GRATTIS tjejer!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar