tisdag 7 maj 2013

Ingen topplacering i helgen

Rapport från helgen:
10-mila inte riktigt gick som vi tänkt oss rent resultatmässigt. 1:a laget blev diskat, mitt lag kom 24:a och herrarnas 1:a lag kom på sextonde plats. Det gjordes visserligen många fina insatser på olika sträckor och av olika löpare, men tyvärr räckte det inte till någon topplacering. Det vi tar med oss är rekordet på antal lag som klubben ställde upp med i år, hela 6st ungdomslag, 8st damlag och 4st herrlag!


För egen del hade jag väntat mig att gå ut tillsammans med massa andra löpare i en stor klunga som skulle hålla hög fart och stabil orientering. Så blev det inte, jag fick gå ut ensam och göra jobbet själv. Lite trist att tappa tid mot täten men det blir lätt så när man inte har fler runt omkring sig som driver på. Jag är ändå nöjd med min insats, missade lite i början men sen gick det bra och kontrollerna satt där de skulle och jag tog 11 placeringar.

Den maffiga herrstarten vill man inte missa
Hemma på gatan har de nu börjat hända saker. Idag körde de med sina städmaskiner här och allt grus är uppborstat. Så skönt! Det gör mig riktigt sugen på att ge mig ut på rullskidorna, eller på min nya landsvägshoj som jag köpt begagnat av en klubbkompis. Vilket som blir först ut får känslan avgöra, helt klart är i alla fall att det blir snart!

Förbjudet att parkera, här ska grus röjas!

Mitt senaste köp, ska bli spännande att ge sig ut.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar