söndag 4 augusti 2013

Det rullar på

Så har vi travat in i den sista sommarmånaden augusti, juli försvann lika snabbt som den kom. Förstår inte var tiden tar vägen. Eller egentligen vet jag väl det. Jobb, träning och sommarnöjen slukar den mesta av tiden och det skulle inte vara helt fel att kunna vrida om till slowmotionläge. Men tiden rullar på i sin vanliga takt, och jag rullar med. För det är det jag gör mest just nu, rullar alltså. Är det inte på rullskidor så är det på cykel.

Hälen är fortfarande inte riktigt hel så jag kan inte löpträna som jag önskar men försöker köra mossintervaller minst en gång i veckan. En träningsform som jag varit riktigt usel på att utföra tidigare med tanke på hur bra den är. Det mjuka underlaget suger verkligen i benmusklerna och man behöver aldrig fundera på om man ska komma upp ordentligt i puls, den sticker direkt. Annars är det som sagt på hjul jag mestadels tränar just nu.

Här i Nåsten vid checkpoint AUG92
kör jag mossintervaller

Nästa helg går Hälleby triathlon utanför Örebro, ett triathlon i sprintdistans med individuell start. Jag skulle gärna vilja vara med men jobbar natten innan så har inte bestämt mig hur det blir med det än. I tävlingsväg är det annars Vasastafetten som står på tur i slutet av augusti och den hoppas jag verkligen kunna vara med på. Att få springa i vasaloppsspåren är speciellt och väldigt roligt. Och vem vet, kanske kan vi försvara vår seger från förra året?


2 kommentarer:

  1. Vilken mosse springer du på??

    SvaraRadera
  2. Jag springer på en mosse i Nåsten som är ca 1km lång. La in en liten bild och en bildtext med länk för mer exakt position, lite svårt att förklara annars :)

    SvaraRadera