onsdag 26 november 2014

Nyheter i teamet!

Inom loppet av mindre än en vecka har teamet släppt två stora nyheter inför säsongen. Det första som tillkännagavs var det nya namnet Skistart.com Bergslagen.


Långloppslaget med hemvist i Bergslagsregionen med några av Svealands bästa långloppsåkare tävlade ifjol under namnet Sysarb Oneway. Laget kom då på 10e plats i Ski Classics lagtävling och var därmed näst bästa helsvenska lag. Laget kommer från i vinter istället att heta SKISTART.COM-BERGSLAGEN. ONE WAY kvarstår som en tredje huvudsponsor och lagets totalleverantör av teamkläder och accessoarer.

Hela pressmeddelandet om det nya teamnamnet.

Den andra nyheten heter Magnus Jonsson, välmeriterad skidskytt som stärker upp i laget. Varmt välkommen!


Som skidskytt är Magnus Jonsson en av Sveriges mest rutinerade, världscupåkare sedan 2005/06 med fem VM och ett OS (Vancouver) på meritlistan. Han har sju topp20-placeringar i världscupen, en femtondeplats som främsta individuella mästerskapsplacering, och var med och kom fyra på VM-stafetten 2011 i Khanty-Mansiysk. Som längdåkare var han så bra som femma på femmilen i SM 2013.
– Det ska bli jättespännande att fullt ut prova långlopp i vinter. Skidåkningen har alltid varit min styrka framför skyttet. Jag har åkt Vasaloppet och SM-femmilar under skidskytteåren, men aldrig kunnat gå in för det hundra procent. Så det är något jag länge velat göra, säger Magnus.

Hela pressmeddelandet om Magnus.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar