tisdag 17 februari 2015

Det där med att välja skidor är inte alltid så lätt

Foto: Langd.se, Lars Rönnols
Det blev en väldigt fin tävling i söndagens Wadköpingslopp, arrangemanget genomfördes mycket väl, banan var rolig och till och med solen behagade titta fram lagom till målgång. Tack alla funktionärer och inblanade! Själv hade jag stort huvudbry innan start där jag valde mellan att gå med, eller utan fäste. Beslutet föll till slut på fäste, kände att det fanns risk att armarna skulle ta slut borta på varvbanan och att hemvägens uppförsbacke inte skulle bli så rolig i så fall. Widar som stod i den oficiella skidservicen la på en härlig burkblandning (samma som för motionärerna) knappa timmen innan start och det kändes skönt när valet var gjort. Istället blev det ovanan av diagonal som blev lite jobbig och jag stressade i början men kom in i det mer allt eftersom. När det väl kom till kritan sen på hemvägen så försvann dock tyvärr fästet och det blev stakning ändå, men kanske med något piggare överkropp än om jag hade stakat hela vägen. Det blev en härlig hemmaseger och jag tar med mig en god känsla i kroppen.

På mitt distanspass idag testade jag mina nya Aftershokz Bluez2, trådlösa hörlurar från Skistart ,och jag är väldigt nöjd så här långt. Ljudet är fint och i och med att man inte täcker hörselgången kan man ha bra koll på omgivningen och slippa obehagliga överraskningar. Jag blev heller inte lika kall om öronen som när jag använder vanliga in-ear lurar. Blir roligt att testa vidare hur de fungerar under fartpass eller under cykelhjälmen.


Snart börjar VM i Falun och det ska bli fantastiskt roligt att följa, hoppas på inspiration inför mina egna kommande lopp!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar