måndag 23 mars 2015

Brand-SM

Stafettbrons till seniorlaget med mig, Antti och Joel
I förra veckan var jag i Sälen tillsammans med mina arbetskollegor och körde Brand-SM. Det startade med stafett där vi ställde upp med tre lag, ett senior och två old boys. Jag körde andrasträckan i seniorlaget och vi lyckades ta hem ett brons efter vinnande Borås och tvåan Storstockholm. Jag var dock inte så nöjd med min sträcka som kändes väldigt stel och stressig men var ändå skönt att väcka kroppen efter Vasaloppsdvalan. Old boys lag 1 vann sin klass så utdelningen första dagen vart summa summarum väldigt bra för Uppsala brandförsvar.

På den individuella distansen, som för damer innebär 10km, hade jag desto bättre känsla i åkningen och var mer nöjd med min insats. Hade en intern kamp mot kollegan Antti som åkte samma distans (H40) och vore det inte för honom hade jag nog inte åkt lika fort, och inte han heller för den delen, vi pressade varandra ända in i mål. Väl där var jag en fjuttig sekund före men vi båda fick med oss varsit guld hem från respektive klass.

Den tredje dagen avgjordes alipngrenarna och vi som åkt längd fick heja på (eller ställa upp och tävla). Jag och mina stafettkompisar tog en häftig långtur den dagen som innebar både åkning i slalombackar, offpist på fjället, skoterledskörning och depåstopp med soppa och våfflor. Resan avslutades med en trevlig middag och bankett på Högis under kvällen.

Hejar på i slalombacken

Fina vyer uppe på fjället

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar