torsdag 16 april 2015

STORT TACK för säsongen 2014/2015!

Har hunnit få lite distans till säsongen som var och är redo för en liten summering, men framförallt vill jag rikta ett STORT TACK till alla som på något vis har hjälpt mig fram under min resa. Utan ert stöd (service, skidprepp, bidrag, material, påhejning m.m) hade jag inte kunnat tävla, prestera eller uppleva det jag nu gavs möjligheten till och det är jag enormt glad för. TACK!


För tänker jag tillbaka på säsongen är det just glädjen i skidåkningen och min egna utveckling som slår högst. König Ludwig Lauf, Skinnarloppet, TjejVasan och Årefjällsloppet är fyra lopp i vinter där känslan över detta var lite extra stark. Jag har fått kvitto på att jag blivit bättre på att hänga med i starten, jag har lyckats ta mig fram till uppgörelsen i en stor tävling, jag har blivit starkare i stakningen (ffa uppför) och gjort bra resultat på svenska långlopp. Det finns såklart fortfarande mycket kvar att utveckla men det roliga är att det blir allt mer detaljer och finslip och inte bara de stora grundläggande sakerna.

Alla tävlande har bakslag någon gång under en säsong och för mig var La Sgambeda och Vasaloppet årets stora plumpar, då hade jag inte det mista roligt. Den ena gången en kropp som sa ifrån och den andra ett par skidor som inte alls gick, två stora delar i skidåkning som måste fungera för att kunna prestera. Men vore det inte för motgångarna skulle inte framgångarna smaka lika sött.

Mina resultat i vinter

#55 Bruksvallsloppet (k)
#18 La Sgambeda
#8 Jizerská Padesátka
#2 Intersportloppet
#11 Marcialonga
#7 König Ludwig Lauf
#1 Lindmansloppet
#1 Wadköpingsloppet
#2 Skinnarloppet
#6 TjejVasan
#12 Vasaloppet
#3 Brand-SM stafett
#1 Brand-SM 10km (k)
#13 Årefjällsloppet

Det som väntar den närmsta tiden är att fortsätta "vila" och ladda batterierna, dvs ta det lugnt med träningen, inga intervaller och inga mängder. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar