tisdag 5 april 2016

Säsongsfinal i Åre

Äntligen i mål med säsongen
I lördags åkte jag det sista loppet för säsongen i och med mitt deltagande i Årefjällsloppet. Jag tror inte att jag någonsin tidigare har känt sådan lättnad över att säsongen äntligen är över. De sista loppen, Birken och Åre, blev två riktigt tunga lopp då kroppen inte alls ville vara med och formen var i botten. Kroppen pallade helt enkelt inte en fullspäckad säsong med tävling nästintill varje helg med den grundträningen jag hade med mig och på slutet var jag därför för sliten för att kunna återhämta mig i tid.


Men jag är inte ledsen för det, tvärtom, jag är nöjd över säsongen. Att jag ens kunnat tävla och att jag faktiskt presterade på en godkänd nivå är ju faktiskt jättebra om jag tänker efter. Det var så osäkert hur det skulle gå efter operationen, jag fick kämpa hårt för att komma tillbaka men jag lyckades. Jag tar med mig mina två tiondeplatser från Vasaloppsveckan och 8e platsen från Toblach och glädjs över de resultaten. Totalt i långloppscupen Visma Ski Classics slutade jag på en 11e plats.

Jag tackar teamet, klubben, sponsorer, alla som hejat, nära och kära för allt stöd och all hjälp  - utan er skulle jag aldrig kunnat göra den här resan, TACK!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar